Toamnă târzie în Bucovina

Pentru cei care nu au reușit să părăsească orașul, sau pentru cei plecați departe de meleagurile Bucovinei, am făcut o selecție de fotografii realizate la Pojorâta, și pe traseul cu trenul de la Suceava până acolo. Toamna bucovineană este impresionantă! Ea trezește în inima oricărui vizitator sau localnic deopotrivă mirarea, admirația, contemplarea, bucuria, fiorul, întrebarea și pentru cei credincioși închinarea.
Traseul a fost unul accesibil oricui: Suceava – Pojorîta cu trenul, și urcare până pe vârfurile Adam și Eva, la limita sudică a Masivului Rarău.

Bucurați-vă!

P.S. Excursia a fost realizată cu clasa a V a B, a cărui diriginte sunt, iar albumul publicat este și împlinirea unei promisiuni făcute elevei care a ”îndulcit” zilele de școala are generației XII B – 2015.

Anunțuri

3 gânduri despre „Toamnă târzie în Bucovina

 1. Reblogged this on Persona and commented:
  Si pe mine ma fascineaza Bucovina toamna. A treia saptamina din octombrie este perioada mea preferata din an, si incerc, atunci cind pot (anul asta, din pacate, nu mi-a iesit) sa fac o escapada acolo, ca sa-mi limpezesc sufletul.
  Daca nu s-a putut, haideti s-o facem impreuna, macar cu citeva fotografii. Multumim, Cipriel.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mă bucur să primesc feedback pozitiv, și ma bucur că a făcut bucurie până la d-voastră 🙂 În adevăr, toamna merită să alergi prin Obcinele Bucovinei! Ochiul și inima nu au decât o opțiune: să se bucure!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s